Today.ua

Тіна Кароль розповіла, що думає про завершення своєї кар'єри

Тіна Кароль кардинально змінила свій імідж і почала випускати пісні, яких ніколи не було в її репертуарі. За 15 років на сцені стиль артистки практично не змінювався, а зараз вона експериментує в зовсім іншому амплуа. В інтерв'ю "ЖВЛ" Тіна Кароль розповіла про новий альбом "Красиво", і про свої плани щодо завершення кар'єри.

На запитання ведучої про те, чи замислювалася Тіна Кароль про те, щоб завершити кар'єру, Кароль відповіла, що подібні думки виникали.

"Коли ти відчуваєш, що тобі немає, що сказати, то краще зупинитися і піти красиво. А якщо тобі є що сказати, то почни красиво", - зазначила артистка.

З приводу свого нового образу Тіна Кароль відзначила, що її в цьому питанні дуже підтримав російський композитор Аркадій Александров, який співпрацює з Анею Седаково., Дімою Біланом, Зіверт та іншими зірками. Саме він допомагав Тіні працювати над новим альбомом "Красиво". Від співпраці з Тіною Кароль композитор залишився в захваті.

"Я пішла на ризик і якщо ти маєш менталітет переможця, то цей ризик виведе тебе на новий рівень. Якщо боїшся ризикувати, то ти в програші. Я - зухвала, але вихована", - каже Тіна Кароль.

Артистка також зізналася, що сама написала кілька пісень для нового альбому. І вона вперше в житті почала слухати свої хіти в машині. Це означає, що почалася нова ера Тіни Кароль, і вона відкривається для себе з нової сторони в тому числі.

Раніше Тіна Кароль зізналася, що закохана як "дура", і їй дуже подобається новий стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ