Today.ua

Тіна Кароль у сукні з ефектним декольте зустріла Новий рік із 13-річним сином

Тіна Кароль зустріла Новий Рік 2022 у Києві разом зі своїм 13-річним сином Веніаміном, який приїхав на канікули до мами з Лондона. Кароль із сином не залишилися вдома біля телевізора, а поїхали відзначати свято на галасливу вечірку до столичного Fairmont Grand Hotel, де зібралося багато українських зірок.

У Instagram-Stories співачка опублікувала лише один знімок у новорічну ніч, на якому вона позує в елегантній чорній сукні з вирізом у зоні декольте та довгими рукавами. Свій образ зірка доповнила човниками у тон сукні, білим манікюром та укладанням з ідеально рівним волоссям. Із прикрас на ній були лише сережки.

Веніамін позує поруч з Тіною Кароль у смокінгу з метеликом, в окулярах та чорних туфлях. 13-річний хлопець за зростом наздоганяє вже маму. Мама із сином позують у холі готелю Fairmont Grand Hotel на тлі новорічних декорацій. Як відомо, Тіна Кароль також працювала у новорічну ніч, і на вечірці у столичному готелі разом із Wellboy та Marko Kvitka розважала гостей. Ведучим новорічного вечора був Тимур Мірошниченко. Вхід на вечірку розпочинався від 3000 грн.

Раніше Тіна Кароль розповіла про особисте життя 13-річного сина Веніаміна , і про його захоплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ