Млинці - відмінний варіант сніданку для тих, хто любить смачно поїсти і не боїться набрати вагу. Вони забезпечать вас енергією в першій половині дня. Дізнайтеся, як зробити млинці тонкими та мереживними.
Що може бути краще млинців з чашечкою ароматної кави зранку? Ніжні, солодкуваті - вони смачні навіть без начинки! Однак важливо дотримуватись правильних пропорцій продуктів у тісті, щоб отримати ідеальну страву.
Нам знадобляться дві склянки молока (краще домашнього), півтори склянки просіяного борошна, три яйця, три столові ложки рослинної олії, дрібка солі. Також необхідно додати як мінімум три столові ложки цукру. Можна і більше, якщо бажаєте отримати більш солодкі. Увага: секретний інгредієнт - окріпРозмір склянки, яким відмірятимете рідину, неважливий. Головне, щоб і воду з молоком, і борошно, міряли одним і тим самим. Борошно у всіх різне, тому його може знадобитися трохи більше. Якщо млинці раптом рвуться при смаженні - додайте пару ложок борошна і залиште на 10 хвилин. Також можна додати до тіста пакетик ванільного цукру для приємного запаху.
Нюанси приготування
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Збиваємо яйця з цукром, сіллю та однією склянкою молока. Збиваємо блендером. Потім потроху вводимо в рідину борошно, продовжуючи розмішувати. Додаємо другу склянку молока та олію. Сюди ж вливаємо склянку окропу і продовжуємо збивати.
Змащуємо сковорідку олією і наливаємо один ополоник тіста, розводячи його по поверхні. Млинець зарум'янився? Перевертаємо його і тримаємо хвилинку на вогні, а потім кладемо до тарілки.
Красиві оксамитові млинці готові! Дізнайся, як приготувати найсмачніші фруктові панкейки на кефірі.