Today.ua

ТОП-3 гарні зачіски для дівчинки в школу або садочок

Робити зачіски для дівчат - це одне задоволення, адже кожна з них і так відчуває себе маленькою принцесою, а зробивши декілька гарненьких косичок або хвостиків можна ощасливити будь-яку дівчинку. Мамам дівчат доводиться вигадувати нові зачіски, і ми допоможете з цим питанням. Оберіть для своєї дитини одну із простих зачісок на вибір, які можна по черзі робити зранку, збираючись до школи або дитячого садочка.

Мальвінка

Це класична зачіска, яку нам у дитинстві робили наші мами та бабусі, але ніщо не заважає зробити мальвінку і нашим дітям. Це дуже зручна зачіска, так як усе волосся зібране позаду і не падає на очі. Водночас зачіска дозволяє похвалитися своїм довгим волоссям. А для святкового заходу можна доповнити мальвінку об’ємним французьким чи зворотнім плетінням пасем спереду, а розпущене волосся злегка підкрути.

Креативні колоски

Класичні колоски не втрачають своєї актуальності. Але можна зробити цю зачіску ще більш креативною і цікавою. Спробуйте виконати зворотній колосок, або створити хитросплетіння бічних пасм обох косичок. В Інтернеті є багато відеоуроків, які дозволять тренуватися. Адже, звичайно, з першого разу зробити таку зачіску не вдасться, якщо ви не професійний перукар.

Міккі Маус

Дівчата люблять цю зачіску, адже вона дуже весела та креативна. Все, що вам потрібно, це розділити волосся навпіл, закріпити його з одного боку у вигляді вушка за допомогою резинок і затискачів, обгорнути резинкою тонкі пасма волосся і зафіксувати їх за допомогою бантиків або стрічок. Ця зачіска виглядає дуже святково і підходить для будь-якої урочистої події.

Раніше повідомлялося про чотири прості і модні зачіски для довгого волосся своїми руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ