Today.ua

ТОП-3 жіночих стрижки, які зроблять обличчя стрункішим

Правильно підібрана під ваш овал обличчя зачіска зробить його більш худим і витонченим. Це цілком реально, якщо перукар справжній професіонал. Завдяки вдало підібраній стрижці на вашому обличчі можуть з'явитися вилиці і зникнути щоки, а акценти з проблемних зон перенесуться на нову зачіску.

Пропонуємо до вашої уваги ТОП-3 найпопулярніші зачіски на різні типи обличчя, які приховають недоліки зовнішності і підкреслять сильні сторони його власниці.

Подовжений боб

Цю зачіску обирають з кожним роком все більше дівчат, адже вона завжди виглядає актуально і свіжо. За допомогою різних укладок можна експериментувати з цією зачіскою як завгодно і змінювати свій образ. Такий боб виглядає менш округлим, ніж звичайний боб. Дівчатам, які хочуть витягнути форму обличчя або приховати масивні вилиці, подовжений боб підійде без сумнівів.

Стрижка до лопаток з філіровкою біля обличчя

Багато дівчат традиційно носять волосся середньої довжини. Довжина до лопаток - це дуже зручно. З такими волоссям легко в побуті, на нього можна приміряти різні зачіски, носити як розпущеним, так і зібраними. Обличчя буде виглядати більш струнким, якщо додати філіровані пасма різної довжини по краях овалу обличчя. Багатошарова стрижка допоможе приховати щоки і виділити вилиці.

Подовжений чубчик

Такий чубчик легко зачісується на бік, створюючи об'ємну хвилю біля обличчя. Незалежно від довжини волосся, подовжений чубчик акцентуватиме увагу на очах, візуально зменшуватиме щоки і подовжувати обличчя. Не бійтеся того, що чубчик це дуже проблемно. В даному випадку чубчик служить продовженням самої зачіски, і ви можете як зачісувати його з усім волоссям, так і укладати окремо, збираючи волосся у хвіст або пучок.
Раніше стилісти назвали наймодніші відтінки волосся в сезоні весна-літо 2021, які підійдуть для жінок будь-якого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ