Today.ua

Трендові омолоджуючі стрижки для жінок після 50 років, які будуть на піку популярності в 2022 році

Жінки після 50 років хочуть виглядати стильно та доглянуто, тому вони обирають зачіски, які їх молодять. При цьому стрижки для цієї вікової категорії жінок повинні маскувати зморшки та шию, тому перевагу потрібно віддавати зачіскам середньої довжини. Антивіковий ефект найкраще досягається застосуванням багаторівневої техніки.

Градуйоване каре

Градуйоване каре зробить образ молодшим і сучаснішим, навіть якщо жінці вже за 50. Рівний зріз волосся по периметру поєднується з подовженими пасмами біля обличчя. Важливим елементом цієї зачіски є чубчик. Її філірують для надання природності та пишності волоссю. З такою стрижкою будь-яка жінка почуватиметься впевненою та привабливою.

Драбинка

Ця стрижка надає волоссю легкість і об'єм, а також приховує його виснаженість. Вкладати драбинку не складно. Багатошарова стрижка завжди виглядає природно-недбалою і не потребує ідеального вирівнювання. Така зачіска молодить жінок і робить їх сучасними.

Піксі

Сучасна стрижка піксі в класичному варіанті ідеально підійде жінкам за 50. Подовжені пасма на тім'ї і у скроневій частині голови можна зачісувати назад або розділяти проділом. Подовжений чубчик, що досягає брів або спускається нижче їх рівня, успішно доповнить стрижку. Чубчик можна укласти на бік, створивши асиметрію. Можна зачесати його прямо, якщо він короткий. У будь-якому випадку, кілька років з вашого обличчя чубчик точно прибере. Раніше повідомлялося, які варіанти стрижки піксі для жінок після 40 років повернуться у моду в 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ