Today.ua

Трендові стрижки для короткого волосся 2022, які знову в моді: стильні образи для будь-якого типу волосся

Тренди на жіночі зачіски іноді змінюються. У 2022 році в моду повернуться багато стрижок, які були популярні у 2000-х. Стилісти радять звернути увагу на ті, які підійдуть власницям короткого волосся. Короткі стрижки не потребують складного укладання і не втрачатимуть свого зовнішнього вигляду під шапкою.

Чоппі піксі

Це один із різновидів стрижки піксі, при якому не вистригаються скроні. Виглядає зачіска дуже жіночно і не потребує особливого догляду. Сміливим та впевненим у собі дівчатам чоппі піксі додасть ще більшої впевненості у собі.

Помпадур

Стрижка помпадур ідеально підходить для короткого кучерявого волосся. Волосся стрижеться таким чином, що основний об'єм надається верхній центральній частині голови, а скроні пригладжуються або навіть вибриваються. Це зачіска унісекс. Але на жіночому волоссі вона виглядає цікавіше.

Гладке волосся

Найпростіша коротка жіноча стрижка заграє по-новому, якщо доповнити її акцентним фарбуванням волосся — не однотонним, а наприклад балаяжем. Якщо взяти трохи гелю і укласти волосся долонями з боків, то вийде дуже елегантне укладання. Гладке волосся знову в тренді. Головне, не перестаратися з лаком, адже, як і раніше, вітається максимальна природність.

Асиметричний боб з проділом

Боб довжиною трохи нижче підборіддя відмінно підійде для дівчат із будь-яким типом обличчя та волосся. Асиметричні пасма та об'ємне фарбування створюють стильний образ. Пробір у цій стрижці робиться бічним або по центру.

Раніше повідомлялося про трендову стрижку блант-боб, яка повертається в моду взимку 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ