Today.ua

Три модні стрижки осені-зими 2021-2022 для жінок з коротким і середнім волоссям

Восени багато дівчат замислюються про зміну іміджу. Осінні стрижки, як правило, більш стримані і лаконічні. У них зібрані всі тренди, які були популярні в протягом усього року. За словами стилістів, найактуальнішими стрижками на осінь-зиму 2021/2022 стали прямий боб, короткий французький боб і кучерявий шеггі.

Прямий боб до плечей

Ця зачіска вже другий рік не втрачає своєї актуальності завдяки універсальності. Прямий боб підходить абсолютно всім жінкам з прямим волоссям середньої і вище середньої довжини. Якщо ви хочете змінити свій образ, але без кардинального зрізу довжини, тоді ця стрижка створена для вас. Кудрі також завжди залишаються в тренді, але пряме волосся легше зберігає форму під головним убором, тому боб - це ідеальний варіант зачіски на осінь-зиму.

Короткий французький боб

Ця елегантна стрижка характерна своєю довжиною до лінії підборіддя. Рвані кінчики і різна довжина волосся роблять стрижку стильною і об'ємною. Короткий французький боб омолодить будь-яку жінку. Ідеальна стрижка для тих, хто хоче якихось змін у зовнішності, але на ультра-короткі стрижки поки не наважується. Французький боб можна стригти як з чубчиком, так і без.

Кучерявий Шеггі

Кучерявий шеггі - ідеальна зачіска на осінь-зиму для жінок з середньою довжиною волосся. Таку стрижку можна доповнити чубчиком. Стрижку шеггі обирають дівчата з кучерявим волоссям, що не слухається свою власницю, а їй хочеться виглядати доглянуто. Якщо стригти шеггі на прямому волоссі, то кількість шарів майстер повинен збільшити. Кучеряве волосся в шеггі будуть виглядати об'ємно і без укладання, а ось пряме волосся доведеться іноді укладати після миття. Раніше повідомлялося, які стрижки з чубчиком ідеально підходять жінкам старше 45 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ