Today.ua

У шоу “Маска“ розкрили ім'я зірки, яка ховалася за образом Ворона

Кожен новий випуск в шоу "Маска" на сцені з'являються нові герої, яких журі належить розпізнати за масками. Під час дев'ятого випуску програмb 20 березня глядачі дізналися, хто переховувався за маскою Ворона. Таємничим незнайомцем, а точніше незнайомкою, стала співачка Злата Огневич.

Артистка була одягнена в шикарний костюм чорного кольору з пір'ям і бордовою капелюхом. Злата виконала хіт НеАнгелів "Юра, прости". Зоряні судді припускали, що під маскою ховається Володимир Зеленський, Арам Арзуманян і інші. DZIDZIO виявився уважним і відразу припустив, що це Злата Огневич, і він вгадав. Нагадаємо, в шоу "Маска" за перемогу змагаються 16 українських зірок, чиї обличчя сховані під яскравими костюмами. У кожному випуску після виступів учасників судді голосують за своїх фаворитів. Дві "маски", які набрали найменшу кількість голосів, потрапляють в номінацію. У кінці кожного випуску після глядацького голосування той, хто набирає меншу кількість голосів, повинен покинути шоу. Цей герой знімає маску, розсекречуючи своє обличчя.

Крім Злати Огневич 20 березня було розсекречено ще одного учасника "Маски". Стало відомо, хто з артистів переховувався в костюмі Буряка. Це виявився співак Дмитро Каднай.

Раніше повідомлялося, в якому образі з'явився на шоу "Маска" один з суддів проекту Олег Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ