Today.ua

У трендовій смарагдовій блузі та з низьким хвостом: Олена Зеленська продемонструвала лаконічний образ на Саміті перших леді

Олена Зеленська 17 вересня провела серію онлайн розмов із представницями країн, які приєдналися до Саміту перших леді та джентльменів. Під час відеозв'язку перша леді України постала у смарагдовій сорочці із трикутним коміром. Волосся вона зібрала в низький хвіст, випустивши з одного боку пасмо.

Олена Зеленська спілкувалася із європейськими представниками зі свого кабінету. З нею на зв'язок вийшли перша леді Польщі Агата Корнгаузер-Дуда, дружина прем'єр-міністра Греції Марева Грабовскі-Міцотакіс, дружина президента ФРН Ельке Бюденбендер та перша леді Еквадору Марія де Лурдес Альсівар де Лассо. На своїй сторінці в Instagram Олена Зеленська опублікувала знімки, зроблені під час відеозв'язку. Свій образ Олена Зеленська доповнила макіяжем з акцентом на очах та срібними лаконічними сережками. Перша леді, як правило, збирає волосся для ділових зустрічей, тоді як на неформальніших заходах Зеленська з'являється з розпущеним укладанням.

"У межах нашого проекту "Українська книжкова поличка" у бібліотеках Німеччини з'явилися видання на українській мові. А скоро будуть ще й аудіокнижки, начитані рідними для дітей голосами. Це вже інший проект – "Історії кращого часу", в рамках якого книжку може озвучити тато чи мама. Всі ці ініціативи ми реалізуємо спільно з дружинами лідерів інших країн", - прокоментувала Зеленська зустріч з іншими першими леді.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська разом із президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн відвідала Ірпінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ