Якщо вам набридло щоранку їсти вівсянку, можна спробувати урізноманітнити свій раціон вівсяними оладками. Це страва і корисна, і ситна одночасно. У рецепті немає борошна, а отже такі оладки сподобаються навіть тим, хто сидить на дієті. Цукор також можна не додавати, а готові оладки підсолодити медом або варенням.
Вівсяно-яблучні оладки
Інгредієнти:
- яйця – 2 штуки;
- вівсянка – 150 г;
- яблука – 2 шт;
- розпушувач – 0,5 ч. л;
- цукор або підсолоджувач та прянощі – за смаком.
Змішайте в блендері яйця та вівсянку. Яблука наріжте невеликими кубиками і додайте в тісто. Змішайте все до отримання однорідної маси.
Додайте цукор чи підсолоджувач, ще раз все перемішайте.
Популярні зараз
Держава призначила літнім українцям 900 гривень щомісячної доплати до пенсії
Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ
Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину
У Білому домі повідомили, коли розпочнеться постачання зброї в Україну
Розігрійте сковороду. Смажте оладки з двох сторін до утворення скоринки. Подавати яблучно-овсяні оладки найкраще з медом.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати пишні оладки на сметані без дріжджів.