Якщо вам набридло щоранку їсти вівсянку, можна спробувати урізноманітнити свій раціон вівсяними оладками. Це страва і корисна, і ситна одночасно. У рецепті немає борошна, а отже такі оладки сподобаються навіть тим, хто сидить на дієті. Цукор також можна не додавати, а готові оладки підсолодити медом або варенням.
Вівсяно-яблучні оладки
Інгредієнти:
- яйця – 2 штуки;
- вівсянка – 150 г;
- яблука – 2 шт;
- розпушувач – 0,5 ч. л;
- цукор або підсолоджувач та прянощі – за смаком.
Додайте цукор чи підсолоджувач, ще раз все перемішайте.
Розігрійте сковороду. Смажте оладки з двох сторін до утворення скоринки. Подавати яблучно-овсяні оладки найкраще з медом.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати пишні оладки на сметані без дріжджів.