Today.ua

Влад Яма після відпустки в Маямі задумався про власне господарство: “Може мені вирощувати полуницю?“

Хореограф Влад Яма разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном провели незабутню відпустку в Маямі. На сторінках в соцмережах пара ділиться безліччю фотографій своїх розваг. Днями родина відвідала одну з місцевих ферм, де вирощують полуницю. Спробувавши себе в якості фермера всього на один день, Влад Яма серйозно задумався про зміну професії.

"Маямського село. З'їздили на місцеву ферму. Викупалися в кукурудзі, пострибали на батуті, покаталися на тракторопоїзді, назбирали полуниці, купили фермерських продуктів. Ну і прямо з грядки, звичайно, теж поїли. Начебто живі. А взагалі фермери тут живуть дуже пристойно, може і мені залишитися і вирощувати полуницю? ", - розповів про свої враження Влад Яма.

На одній зі спільних фотографій Влад Яма з дружиною і сином позують на фоні кущів полуниці, а в руках тримають кошики з ягодами. Сім'я щасливо посміхається, тільки маленький Леон на фото виглядає досить серйозно. Мабуть, дитина втомилася від трудотерапії. Своїми враженнями від поїздки на ферму поділилася і Лілія Яма. Дружина хореографа зізналася, що в цей день вони отримали неймовірну кількість позитивних емоцій, і назбирали дуже смачної полуниці.

"Як це неймовірно - показувати дитині на своєму прикладі, як можна радіти простим речам і отримувати задоволення від процесу разом. І що можна бути трохи дитиною, коли ти вже дорослий. Отримую величезне задоволення, коли син вбачає красиві речі навколо і каже:" Мама, подивися, яке гарне сонце, або місяць і зірки. Діти повністю відображають нас ", - розповіла підписникам Лілія Яма.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Liliya Yama (@liliya_yama)

Дружина Влада Ями назвала поїздку на ферму своєрідною колективною медитацією, яка пішла на користь всій родині.

Раніше повідомлялося, що п'ятирічний син Влада Ями сів за кермо розкішного червоного кабріолета Ferrari.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ