Today.ua

Влад Яма у свій 39-й день народження вирушив у відпустку з дружиною і сином

Хореограф Влад Яма 10 липня відзначив свій 39-й день народження. У цей день він разом з дружиною Ліліаною і 5-річним сином сіл на літак і відправився в сонячну Грецію. Традиційно в родині Ями дні народження відзначаються де-небудь в теплих країнах.

Першими кадрами з відпустки поділилася Ліліана Яма. На знімку щасливе сімейство відображене на борту літака. Дружина хореографа не написала, куди саме вони поїхали, але пізніше сам іменинник розсекретив місце призначення, показавши навіть готель. Влад Яма вирішив поєднати початок відпустки зі своїм днем народження і відвіз сім'ю на Крит. У готель Aldemar Royal Mare сім'я Ями приїжджає вже втретє, адже всій родині тут дуже подобається.

Влад Яма та Ліліана Кудлай одружені вже шість років. Пара проводить майже весь вільний час разом. Вони їздять в гори і на море, влаштовують романтичні поїздки лише вдвох, і сімейні разом з сином. На день народження Ліліани або Влада сім'я традиційно кудись відлітає, щоб насолодитися приємними емоціями і проведеним один з одним часом.

Ліліана Яма опублікувала пост в Instagram , в якому ніжно привітала чоловіка з днем народження і подякувала йому за сім'ю, будинок, турботу та інші радощі життя.

"З Днем Народження, Рідний! Кожен Новий Рік разом - як новий щабель. Крокуємо далі. Хочу сказати Дякую за Родину, за теплий будинок, турботу, підтримку та доброту. Любимо, надійний тил завжди з тобою", - написала Ліліана.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Liliya Yama (@liliya_yama)

Раніше повідомлялося, що Влад Яма влаштував для дружини романтичну вечерю в Карпатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ