Today.ua

Втрачає зір і страждає від головного болю: діагноз Путіна розсекретили британські ЗМІ

Кремлівський диктатор Володимир Путін смертельно хворий. Роки, а можливо й місяці, його життя добігають кінця. Останнім часом Путіну дедалі частіше стає зле. Він катастрофічно втрачає зір і потерпає від сильного головного болю.

Про це повідомляють британські ЗМІ, посилаючись на інформацію від різних розвідувальних джерел.

Отже, за даними розвідки, президент РФ страждає на агресивну форму раку. Звісно, що вся медицина Росії – до його послуг. Останнім часом Путін не відправляється в дорогу без медичного супроводу. Причому з ним вирушає не один черговий лікар або медсестра, а ціла бригада медичних фахівців різної спеціалізації. Це говорить про те, що організм диктатора вже дав масштабний збій.

Періодично в пресу просочуються чутки, що Путіна вже немає серед живих. Мовляв, він давно помер, а його роль грають двійники, виконуючи накази кремлівської верхівки, яка готова триматись навіть за мертвого Путіна, аби не втратити своєї влади.

"Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть буде зберігатися в таємниці тижнями, якщо не місяцями. Також є ймовірність, що він уже мертвий. Це неможливо знати", - повідомляє високопосадовець із МІ-6.

Та найвірогідніше, кажуть інсайдери, що Путін усе-таки живий. Але почувається настільки зле, що йому деколи доводиться виставляти на люди свого двійника, аби підтримувати у масах ілюзію своєї присутності та обізнаності в усіх державних справах. Так, припускають, що на параді 9 травня був присутній не сам Путін, а його двійник. А останні його виступи на ТБ - прості "консерви", що були записані заздалегідь.

Джерело в російській розвідці каже, що Путін насправді дуже сильно хворий. Через свою хворобу він катастрофічно втрачає зір і терпить сильний головний біль. Для виступів на публіці йому тепер роздруковують тексти дуже великими літерами, аби він зміг прочитати написане.  Крім того, через головні болі в нього нерідко тремтять руки. Звідси й дивна звичка, що з'явилась у нього останнім часом – триматися при бесідах за краєчок стола. Очевидно так йому вдається приховати тремтіння рук.

Навіть, якщо все складатиметься для кремлівського диктатора за оптимістичним сценарієм, його в ліпшому випадку залишилося два-три роки життя. Причому, чим далі прогресуватиме хвороба, тим гірше він почуватиметься.

Навіщо були при таких прогнозах медиків і такому стані здоров'я затівати війну з найближчим сусідом – питання, мабуть, риторичне. Але дехто каже, що війна в Україні почасти стала наслідком хворобливих ідей, що зародились в уже нездоровому мозку російського гаранта.

До речі, за три місяці війни в Україні Путін дуже помітно здав і став виглядати зовсім кепсько. Неврологи припускають, що на тлі стресу в нього сталося загострення усіх хворіб, які він встиг накопичити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ