Альтернативою омлету на ранковому столі можуть стати запечені яйця. Мало хто куштував цю страву, але вона сподобається всім. Яйця з'єднуються з іншими інгредієнтами та готуються в духовці близько 20 хвилин. Пропонуємо запекти яйця разом із цукіні. Цей корисний сезонний овоч надасть страві пікантного смаку, а ще така страва дуже апетитно виглядає.
Для однорідної текстури збийте яйця зі спеціями. Замість цукіні можуть бути кабачки, помідори та інші овочі.
Яйця, запечені з цукіні
Інгредієнти:
- яйця – 4 штуки;
- цукіні – 80 г;
- помідор – 1 штука;
- сир – 40 г;
- базилік, сіль та перець;
- вершкове масло.
Перекладіть яєчну масу у форму, змащену вершковим маслом. Додати зверху помідори. Кабачки можна не натирати, а також порізати кружальцями та викласти зверху разом із помідорами.
Запікайте яйця з овочами за температури 180 градусів протягом 20 хвилин. У вас вийде смачна яєчна запіканка з овочами, якою можна не лише поснідати, а й пообідати.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати смачний італійський омлет із сезонними овочами, зеленню та сиром.