Вершкове масло, якщо заздалегідь не дістати його з холодильника, буде досить тверде. Тонко нарізати його та намазати на хліб – завдання не з простих. Проте вихід є. Щоб тверде масло легко різалося, використовуйте ніж для очищення овочів, який точно знайдеться в кожному будинку.
Слайси з масла виходять тонкими і рівними, за рахунок чого вони швидше тануть на хлібі, і через кілька хвилин вершкове масло легко можна буде розмазати по бутерброду. Деякі господині розм'якшують вершкове масло перед тим, як його намазувати, або використовувати в їжу. На це піде якийсь час, але якщо йдеться про приготування тіста, то тверде масло з холодильника в цьому випадку не підійде. Щоб вершкове масло швидше стало м'яким, потрібно його натерти на великій тертці. Невеликі шматочки дуже швидко зігріються до кімнатної температури, і їх можна буде сміливо відправляти в тісто.
Також можна використовувати гарячу склянку або чашку. Покладіть вершкове маслона дерев'яну дощечку або блюдце. Налийте в склянку окропу до самого верху, зачекайте кілька секунд, вилийте воду назад в чайник, а гарячою ємністю накрийте масло. Через пару хвилин навіть вершкове масло з морозилки стане м'яким.
Раніше повідомлялося, як приготувати смачне та корисне з авокадо, яке можна намазувати на бутерброди замість вершкового масла.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal