Вершкове масло, якщо заздалегідь не дістати його з холодильника, буде досить тверде. Тонко нарізати його та намазати на хліб – завдання не з простих. Проте вихід є. Щоб тверде масло легко різалося, використовуйте ніж для очищення овочів, який точно знайдеться в кожному будинку.
Слайси з масла виходять тонкими і рівними, за рахунок чого вони швидше тануть на хлібі, і через кілька хвилин вершкове масло легко можна буде розмазати по бутерброду.
Також можна використовувати гарячу склянку або чашку. Покладіть вершкове маслона дерев'яну дощечку або блюдце. Налийте в склянку окропу до самого верху, зачекайте кілька секунд, вилийте воду назад в чайник, а гарячою ємністю накрийте масло. Через пару хвилин навіть вершкове масло з морозилки стане м'яким.
Раніше повідомлялося, як приготувати смачне та корисне з авокадо, яке можна намазувати на бутерброди замість вершкового масла.