Today.ua

Як приготувати картоплю фрі в духовці: рецепт некалорійного та пікантного гарніру

Картопля фрі - це делітакес, який можна подавати до столу з будь-якими соусами. Щоб скуштувати страву, не обов'язково йти до McDonald's. Рецепт картоплі фрі у наш час не секрет, і цю страву можна приготувати самостійно. Щоб зменшити калорійність картоплі фрі, її можна готувати не у фритюрі, а в духовці. Смак залишиться той самий, а ось шкоди організму не буде зовсім.

Картопля фрі у духовці

Інгредієнти:

Очистіть картоплю і поріжте її тоненькими шматочками. Залийте картоплю холодною водою та залиште на 1 годину.

Потім злийте воду та просушіть картоплю. Додайте борошно, паприку, олію, часник, сіль та перець. Добре перемішайте.

Викладіть картоплю фрі на деко і полийте олією.

Випікайте картоплю за температури 200 градусів протягом 25 хвилин.

Готовий гарнір можна подавати до салатів, м'ясних та рибних страв.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати тушковану картоплю з грибами у горщиках на святковий стіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ