Today.ua

Як приготувати млинці на кефірі з хрусткою скоринкою: секрети від досвідчених кулінарів

Млинці бувають різними, і смачнішої страви на сніданок багато хто для себе не уявляє. Можна приготувати товсті, тонкі або млинці з начинкою. Більшість готують млинці на молоці, але якщо приготувати їх на кефірі, тоді млинці вийдуть пишнішими та смачнішими. Досвідчені кулінари поділилися рецептом приготування ідеальних кефірних млинців.

Пишні млинці на кефірі

Інгредієнти:

Кефір виливаємо в миску чи глибоку тарілку. Додаємо яйце і перемішуємо.

Висипаємо соду, сіль та цукор і всі інгредієнти збиваємо міксером.

Додаємо в тісто воду та олію, знову все перемішуємо. Наприкінці всипаємо борошно. Перед початком готування борошно необхідно просіяти, так воно насититися киснем і млинці будуть більш пишні. Щоб у тісті не було грудок, можна використати міксер.

Розігріваємо сковороду, змащуємо її вершковим маслом, і починаємо смажити млинці. Після утворення золотистих країв перевертаємо кожен млинець і смажимо третину хвилини. Перевертати млинці найкраще силіконовою лопаткою.

Перекладаємо млинці на широку тарілку, і змащуємо кожен млинець зверху вершковим маслом.

Подаємо млинці зі сметаною, медом, варенням, нарізаними фруктами, та будь-якими іншими начинками.

Раніше повідомлялося, яких помилок у приготуванні потрібно уникати, щоб млинці не прилипали до сковороди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ