Як приготувати ніжні котлети у пергаменті: простий секрет від досвідчених господарок

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлети з рум'яною скоринкою та ніжною консистенцією не відмовляться спробувати навіть ті, хто сидить на дієті. Для цього котлети потрібно зробити максимально дієтичними. Це можливо, якщо не смажити їх на сковороді, а готувати в духовці, попередньо виклавши на пергаментний папір.

Як приготувати ніжні котлети у пергаменті: простий секрет від досвідчених господарок - today.ua

Таким чином, пергамент вбере в себе зайву олію та жир, але котлети залишаться соковитими, і при цьому не калорійними.

Рецепт котлет на пергаменті

Інгредієнти:

  • фарш – 400 г
  • цибуля – 1/2 шт
  • яйця – 1 шт
  • білий хліб замочений у молоці – 1 шматок
  • панірувальні сухарі – 1 ст. л.

Як приготувати ніжні котлети у пергаменті: простий секрет від досвідчених господарок Фарш можна брати як готовий, так і готувати вдома самому.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Потім подрібнюємо цибулю разом із фаршем. Додаємо яйце, хліб, сухарі та спеції. Перемішуємо до однорідної маси.

Вологими руками формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Викладаємо котлети на пергамент, яким застилаємо деко. Готуємо котлети в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин. Котлети пустять зайвий жир і пергамент його успішно вбере. Перевертати котлети під час запікання не потрібно.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Котлети можна запікати у фользі. Для цього необхідно спочатку обсмажити їх на середньому вогні на сковорідці протягом 2 хвилин, а потім перекласти та загорнути кожну котлету у фольгу. Пекти котлети в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Раніше повідомлялося, які інгредієнти можна додати до котлет для соковитості.

Головне