Як приготувати ніжні котлети у пергаменті: простий секрет від досвідчених господарок

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлети з рум'яною скоринкою та ніжною консистенцією не відмовляться спробувати навіть ті, хто сидить на дієті. Для цього котлети потрібно зробити максимально дієтичними. Це можливо, якщо не смажити їх на сковороді, а готувати в духовці, попередньо виклавши на пергаментний папір.

Як приготувати ніжні котлети у пергаменті: простий секрет від досвідчених господарок - today.ua

Таким чином, пергамент вбере в себе зайву олію та жир, але котлети залишаться соковитими, і при цьому не калорійними.

Рецепт котлет на пергаменті

Інгредієнти:

  • фарш – 400 г
  • цибуля – 1/2 шт
  • яйця – 1 шт
  • білий хліб замочений у молоці – 1 шматок
  • панірувальні сухарі – 1 ст. л.

Як приготувати ніжні котлети у пергаменті: простий секрет від досвідчених господарок Фарш можна брати як готовий, так і готувати вдома самому.

Популярні зараз

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Потім подрібнюємо цибулю разом із фаршем. Додаємо яйце, хліб, сухарі та спеції. Перемішуємо до однорідної маси.

Вологими руками формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Викладаємо котлети на пергамент, яким застилаємо деко. Готуємо котлети в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин. Котлети пустять зайвий жир і пергамент його успішно вбере. Перевертати котлети під час запікання не потрібно.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Котлети можна запікати у фользі. Для цього необхідно спочатку обсмажити їх на середньому вогні на сковорідці протягом 2 хвилин, а потім перекласти та загорнути кожну котлету у фольгу. Пекти котлети в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Раніше повідомлялося, які інгредієнти можна додати до котлет для соковитості.