Як приготувати розсипчастий рис на сковороді: рецепт ситного гарніру до будь-якого м'яса

Автор: Лобанова Єлизавета

Рис - один з універсальних гарнірів під будь-яку м'ясну чи рибну страву. Готується ця каша швидко, а поєднувати її можна із чим завгодно. Якщо ви стикалися з тим, що рис під час варіння злипається, спробуйте не варити його, а смажити. Так, саме на сковороді рис виходить розсипчастим. Доповнити гарнір можна овочами, а також одразу змішати рис з м'ясом.

Як приготувати розсипчастий рис на сковороді: рецепт ситного гарніру до будь-якого м'яса - today.ua

Розсипчастий рис з овочами на сковороді

Інгредієнти:

  • рис – 400 г;
  • окріп – 500 мл;
  • куряче філе – 1 штука;
  • цибуля;
  • морква;
  • болгарський перець;
  • зелений горошок;
  • сіль за смаком.

Як приготувати розсипчастий рис на сковороді: рецепт ситного гарніру до будь-якого м'яса На сковороді обсмажте моркву, горошок, болгарський перець, кукурудзу. Можна взяти будь-які інші овочі до смаку.

В іншій сковороді обсмажте куряче філе до готовності. На сковороду до овочів насипте промитий рис.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Обсмажте крупу, помішуючи 1-2 хвилини. Залийте рис окропом. Додайте сіль та спеції.

Тушіть рис протягом 15-20 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Додайте до рису цибулю і спеції. Потім змішайте рис з овочами та курячим філе і тушкуйте все разом ще кілька хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Страва готова! Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати ніжне картопляне пюре на гарнір.

Головне