Today.ua

Як приготувати розсипчастий рис на сковороді: рецепт ситного гарніру до будь-якого м'яса

Рис - один з універсальних гарнірів під будь-яку м'ясну чи рибну страву. Готується ця каша швидко, а поєднувати її можна із чим завгодно. Якщо ви стикалися з тим, що рис під час варіння злипається, спробуйте не варити його, а смажити. Так, саме на сковороді рис виходить розсипчастим. Доповнити гарнір можна овочами, а також одразу змішати рис з м'ясом.

Розсипчастий рис з овочами на сковороді

Інгредієнти:

На сковороді обсмажте моркву, горошок, болгарський перець, кукурудзу. Можна взяти будь-які інші овочі до смаку.

В іншій сковороді обсмажте куряче філе до готовності. На сковороду до овочів насипте промитий рис.

Обсмажте крупу, помішуючи 1-2 хвилини. Залийте рис окропом. Додайте сіль та спеції.

Тушіть рис протягом 15-20 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Додайте до рису цибулю і спеції. Потім змішайте рис з овочами та курячим філе і тушкуйте все разом ще кілька хвилин.

Страва готова! Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати ніжне картопляне пюре на гарнір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ