Як приготувати соковиті та смачні котлети без додавання батону: рецепт від досвідчених господарок

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлети - це чудове доповнення до будь-якого гарніру. Хтось готує котлети за рецептом бабусь, додаючи в них батон, а є й ті, хто відійшов від класичних котлет, і готує легшу для організму страву, без додавання хліба, круп, картоплі та інших додаткових інгредієнтів. Ми розповімо, як приготувати котлети за найпростішим рецептом, які вийдуть і смачними, і соковитими, і корисними.

Як приготувати соковиті та смачні котлети без додавання батону: рецепт від досвідчених господарок - today.ua

Рецепт котлет без додавання хліба

  • курячий фарш – 600 грамів;
  • цибулина – 1 штука;
  • часник – 1 зубчик;
  • яйце – 1 штука;
  • панірувальні сухарі;
  • рослинна олія
  • сіль, перець спеції.

Як приготувати соковиті та смачні котлети без додавання батону: рецепт від досвідчених господарок Курячі котлети можна давати навіть дітям. Купуйте магазинний фарш, або самі подрібніть м'ясо на м'ясорубці. Потім додайте у фарш половину натертої на дрібну тертку цибулини та часник.

Далі додаємо ціле куряче яйце, сіль та спеції за смаком. Потім добре вимішуємо фарш для котлет до однорідної консистенції та даємо йому постояти 15-20 хвилин у холодильнику.

Тепер можна розпочинати формування котлет. Кожну котлету пануємо в сухарях і викладаємо на розігріту сковороду з олією.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Соцопитування: що українці збираються робити, якщо війна затягнеться

Як бачимо, хліб до котлет додавати зовсім не обов'язково. Для пишності котлет можна додати у фарш шматочок вершкового масла. Це зробить їх смак ніжнішим.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Курячі котлети подаються до столу з будь-яким гарніром і як окрема страва.

Раніше повідомлялося, що додати в котлети для соковитості, якщо фарш зроблений з твердого м'яса.