Як правильно тушкувати капусту: секретний інгредієнт потрібно додавати в кінці приготування

Автор: Лобанова Єлизавета

Тушкована капуста - це бюджетна страва, яка користується великою популярністю в зимовий період. Капуста поєднується з багатьма інгредієнтами, але якщо ви хочете приготувати найніжнішу та найпікантнішу тушковану капусту, тоді слід додати до неї у процесі приготування один продукт. Для багатьох він видасться досить несподіваним.

Як правильно тушкувати капусту: секретний інгредієнт потрібно додавати в кінці приготування - today.ua

Йдеться не про сметану, яку можна додавати в капусту для пікантності. Щоб тушкована капуста була соковитішою і ніжнішою, варто лише додати до неї яйце. Ви будете приємно здивовані, коли вперше приготуєте таким чином звичну страву.

Секрет у тому, що яйце треба додати наприкінці приготування капусти. На один кілограм капусти одного збитого яйця буде цілком достатньо. Як правильно тушкувати капусту: секретний інгредієнт потрібно додавати в кінці приготування Відокремлюємо білок від жовтка. Білок збиваємо до утворення повітряної піни. Потім до нього додаємо жовток і продовжуємо добре збивати. Майже в готову капусту поступово вливаємо збите яйце і ретельно перемішуємо. За дві хвилини знімаємо страву з вогню.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Можна і не відокремлювати білок від жовтка. Просто збийте яйце і обережно влийте його в тушковану капусту в кінці приготування, добре перемішуючи. Зверху капусту можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Популярні зараз

В Україні незабаром зростуть ціни на автомобілі

В Україні запроваджують кардинально нові правила видачі та продовження лікарняних

В Україні тариф на воду для побутових споживачів перевищив 100 гривень

В Україні очікується гострий дефіцит овочів через аномальну спеку: “Це катастрофа“

Раніше повідомлялося, як приготувати заливний пиріг з капустою нашвидкуруч.