Як правильно тушкувати капусту: секретний інгредієнт потрібно додавати в кінці приготування

Тушкована капуста - це бюджетна страва, яка користується великою популярністю в зимовий період. Капуста поєднується з багатьма інгредієнтами, але якщо ви хочете приготувати найніжнішу та найпікантнішу тушковану капусту, тоді слід додати до неї у процесі приготування один продукт. Для багатьох він видасться досить несподіваним.

Як правильно тушкувати капусту: секретний інгредієнт потрібно додавати в кінці приготування - today.ua

Йдеться не про сметану, яку можна додавати в капусту для пікантності. Щоб тушкована капуста була соковитішою і ніжнішою, варто лише додати до неї яйце. Ви будете приємно здивовані, коли вперше приготуєте таким чином звичну страву.

Секрет у тому, що яйце треба додати наприкінці приготування капусти. На один кілограм капусти одного збитого яйця буде цілком достатньо. Як правильно тушкувати капусту: секретний інгредієнт потрібно додавати в кінці приготування Відокремлюємо білок від жовтка. Білок збиваємо до утворення повітряної піни. Потім до нього додаємо жовток і продовжуємо добре збивати. Майже в готову капусту поступово вливаємо збите яйце і ретельно перемішуємо. За дві хвилини знімаємо страву з вогню.

Можна і не відокремлювати білок від жовтка. Просто збийте яйце і обережно влийте його в тушковану капусту в кінці приготування, добре перемішуючи. Зверху капусту можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Раніше повідомлялося, як приготувати заливний пиріг з капустою нашвидкуруч.

ДЖЕРЕЛОsovkusom.ru