Today.ua

Як правильно тушкувати капусту: секретний інгредієнт потрібно додавати в кінці приготування

Тушкована капуста - це бюджетна страва, яка користується великою популярністю в зимовий період. Капуста поєднується з багатьма інгредієнтами, але якщо ви хочете приготувати найніжнішу та найпікантнішу тушковану капусту, тоді слід додати до неї у процесі приготування один продукт. Для багатьох він видасться досить несподіваним.

Йдеться не про сметану, яку можна додавати в капусту для пікантності. Щоб тушкована капуста була соковитішою і ніжнішою, варто лише додати до неї яйце. Ви будете приємно здивовані, коли вперше приготуєте таким чином звичну страву.

Секрет у тому, що яйце треба додати наприкінці приготування капусти. На один кілограм капусти одного збитого яйця буде цілком достатньо. Відокремлюємо білок від жовтка. Білок збиваємо до утворення повітряної піни. Потім до нього додаємо жовток і продовжуємо добре збивати. Майже в готову капусту поступово вливаємо збите яйце і ретельно перемішуємо. За дві хвилини знімаємо страву з вогню.

Можна і не відокремлювати білок від жовтка. Просто збийте яйце і обережно влийте його в тушковану капусту в кінці приготування, добре перемішуючи. Зверху капусту можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Раніше повідомлялося, як приготувати заливний пиріг з капустою нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ