Today.ua

Як смачно посмажити картоплю в мундирі з часниковим соусом: поради щодо приготування від досвідчених кулінарів

Картопля в мундирі - це традиційна страва на гарнір, яку можна подавати як до м'яса, так і до риби. Можна просто відварити картоплю, а можна ще додатково її підсмажити. Тоді овоч вийде пікантніший, а якщо ще приготувати часниковий соус, тоді таку страву можна їсти навіть без гарніру.

Смажена картопля у мундирі

Інгредієнти:

Для приготування краще вибирати дрібну картоплю. Вона швидше звариться і буде зручніше обсмажувати овоч на сковорідці.

Помийте картоплю і відваріть до готовності. Зніміть шкірку, налийте в сковороду олію, щоб вона покривала картоплю до половини.

Потім викладіть почищену картоплю на сковороду і смажте на великому вогні до хрусткої скоринки з двох боків.

Приготуйте найпростіший часниковий соус, з яким ваша картопля стане справжнім делікатесом. Для цього візьміть видавлений часник, розбавте його з олією та водою, посоліть і поперчіть до смаку.

Гарячу картоплю полийте часниковим соусом і подавайте страву до столу у гарячому вигляді.

Смачного!

Раніше повідомлялося, який секретний інгредієнт додати до картопляних дерунів для більш пікантного смаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ