Як запекти омлет у духовці: рецепт приготування ніжної страви з вершковим смаком

Автор: Лобанова Єлизавета

Омлет – традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме.

Як запекти омлет у духовці: рецепт приготування ніжної страви з вершковим смаком - today.ua

Ніжний омлет у духовці

Інгредієнти:

  • яйця – 6 штук
  • молоко - 300 мл
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • вершкове масло - 20 г

Як запекти омлет у духовці: рецепт приготування ніжної страви з вершковим смаком Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте.

Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин.

Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, чим можна замінити яйця та молоко в омлеті, та приготувати страву, яка нічим не відрізнятиметься від класичного омлету.