На сьогодні деякі регіони України залишилися без комунікацій. Деякі села і міста залишилися без світла на тривалий час, а це призвело до того, що м'ясо, що зберігалося в морозилці, стало розморожуватися. Щоб продукт не зіпсувався, є три перевірені способи, щоби на кілька днів продовжити йому життя.
Як зберегти м'ясо без холодильника – три способи
Обкладіть м'ясо листям полину, хрону, горіхового дерева або кропивою, загорніть у просочений оцтом рушник. Приберіть м'ясо в дерев'яний ящик або каструлю і закрийте щільно ємність. Зарийте в землю на глибину 10-20 см - зберігати можна до двох тижнів. Перед приготуванням м'ясо потрібно добре промити в проточній воді.
Нарізане шматочками м'ясо натріть сіллю, а потім часником, складіть в каструлю, засипте нарізаною цибулею і накрийте кришкою. У такому вигляді м'ясо можна зберігати чотири дні в прохолодному темному місці (підвал, льох).
Нагадаємо, ми розповідали, який секретний інгредієнт зробить фарш соковитим – рубані котлети з курячого філе.