Today.ua

Як зробити зачіску за 15 хвилин: найкращі варіанти для всіх типів волосся на кожен день

Перед кожною дівчиною щодня виникає проблема, яку зачіску зробити, але при цьому не витратити багато часу. Якщо у вас коротке волосся, то тут важливо зробити правильну стрижку, яку не потрібно укладати кожен день. А власницям середнього і довгого волосся знадобиться лише трохи терпіння, адже без особливих зусиль можна привести своє волосся до ладу, навіть не маючи навичок перукаря.

Представляємо до вашої уваги кілька простих щоденних зачісок, які не займають багато часу і завжди залишаються в тренді.

КОСА-ХВІСТ

Зберіть волосся в хвіст, розділіть його на дві частини і скрутіть в джгути в напрямку середини голови. Після цього з'єднайте їх в єдиний джгут і закріпіть кінець гумкою. Якщо ви закрутите пасма в одному напрямку, при об'єднанні одне з них розплететься.

Пучок

З такою зачіскою можна ходити по квартирі, і вийти на вулицю. Розділіть частину волосся по горизонталі від вуха до вуха, і зберіть цю частину гумкою для волосся. З решти пасом зробіть звичайний високий пучок. Після цього пасма біля лоба розділіть по центру і по одній покладіть в сторону верхівки голови, обернувши ними ваш пучок. Кожне пасмо непомітно закріпіть невидимкою. Зачіска надійно закріплена, і з нею ви тепер можете проходити цілий день.

МАЛЬВІНА

Ця улюблена багатьма дівчатами з дитинства зачіска залишається актуальною завжди. Якщо ви вранці не встигаєте помити голову, обробіть волосся біля коріння сухим шампунем і зберіть в хвіст тільки частину волосся - так йому простіше буде тримати об'єм протягом дня. У мальвіну можна зібрати як все бічне волосся, так і залишити частину пасом у особи. Закріпити пасма можна за допомогою гумки, або декількох невидимок.

Раніше повідомлялося про три найвдаліших омолоджуючих стрижки в 2021 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ