Today.ua

Які інгредієнти додати в тушковану капусту, щоб страва вийшла смачнішою: секрети приготування

З капусти можна приготувати безліч страв, але в осінньо-зимовий період особливою популярністю користується тушкована та квашена капуста. Якщо в холодильнику є капуста, саме час навчитися її смачно готувати. Ми розповімо, які інгредієнти потрібно додати до тушкованої капусти, щоб вона вийшла більш пікантною.

Яблучний оцет

У тушковану капусту доречно додати трохи столового оцту для надання характерної кислинки та покращення смакових якостей страви. Головне, не переборщити. Однією столовою ложки на сковороду тушкованої капусти буде достатньо.

Томатна паста

Якщо додати в тушковану капусту томатну пасту, то страва вийде більш пікантною. Про це знають досвідчені господарки. Іноді можна додавати в капусту і помідори, і томатну пасту, для посилення кислинки і додання додаткового відтінку смаку.

Борошно

Борошно – ще один інгредієнт, який покращить смак тушкованої капусти. Однієї столової ложки при приготуванні кілограма капусти буде цілком достатньо, щоб зробити страву смачнішою. Не забувайте про те, що борошно обсмажується попередньо в окремій сковорідці, а потім додається до сковороди з капустою.

Цукор

Не всі господині знають, що невелика кількість цукру посилить смак тушкованої капусти. Достатньо буде однієї щіпки на кілограм капусти, щоб покращити смак страви.

Часник

Часник допомагає стати страві більш пікантною та ароматною. Попередньо дрібно порубайте кілька зубчиків часнику гострим ножем і додайте його до капусти за 1-2 хвилини до вимкнення плити. Можна також використовувати як альтернативу сушений часник.

Раніше ми розповідали про секрети приготування смачної та хрумкої квашеної капусти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ