Які інгредієнти зроблять сирники жорсткими та зіпсують їх смак: головні помилки у приготуванні страви

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники - це ідеальна страва на сніданок, при приготуванні якої важливо дотримуватися всіх пропорцій інгредієнтів. Якщо додати занадто багато борошна або переборщити з яйцями, то сирники вийдуть жорсткими. Якщо ви хочете отримати сирники ніжної консистенції, але з хрусткою скоринкою, тоді дотримуйтесь наших рекомендацій.

Які інгредієнти зроблять сирники жорсткими та зіпсують їх смак: головні помилки у приготуванні страви - today.ua

Дотримуючись чітко всіх пропорцій, вам вдасться приготувати сирники, які не прилипатимуть до сковороди, і не перетворяться на коржики.

Щоб тісто не було занадто рідким і сирники на сковороді не "попливли", сир слід брати сухий, а якщо він рідкуватий, тоді до тіста додайте манку. Смак сирників від цього не постраждає, а консистенція вийде бездоганною. Які інгредієнти зроблять сирники жорсткими та зіпсують їх смак: головні помилки у приготуванні страви Щоб сирники тримали форму при жарінні, важливо потримати тісто в холодильнику хоча б півгодини, а тільки потім приступати до формування сирників.

Чим більше яєць у складі сирників – тим більше вологи вони дають сиру. Щоб сирники при жарці зберегли форму, в тісто краще класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ідеальними. На 200 г сиру візьміть 2 жовтки.

Популярні зараз

Борис Джонсон знявся у жартівливому відео з працівниками Укрзалізниці

Українське МЗС жорстко відреагувало на слова Сікорського про передачу Криму під мандат ООН

Стало відомо, які танки Німеччина передала Україні у новому пакеті військової допомоги

Євросоюз закликав виконати ордер на арешт Путіна, виданий у Гаазі

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Із цукром у сирниках переборщувати не потрібно. Через надлишок цукру сирники розпливаються, і доведеться тоді додавати більше манки. Про борошно забудьте взагалі, його використовуйте тільки для панірування, інакше сирники ніжними не вийдуть.

Раніше повідомлялося, скільки яєць потрібно додати до сирної запіканки, щоб вона не осіла.