Today.ua

Які моделі сумок будуть актуальними у 2022 році: варіанти стильних аксесуарів під будь-який гардероб

Модниці, які стежать за трендами наступного року, повинні знати, які моделі сумок будуть актуальними у 2022 році. У тренді будуть моделі з бахромою, плетені сумки та хутряні варіанти на зиму. Ви можете обрати одну з моделей, що сподобалася, і порадувати себе подарунком на Новий рік.

За словами дизайнерів, велику популярність у новому сезоні наберуть плетені сумки, сумки незвичайних асиметричних форм та м'які стьобані. Сумки з широким ременем і бахромою були модними і в попередні роки, а ось хутряні сумки – новий тренд зими 2022.

У холодну погоду хутряна сумка може виконувати кілька функцій, до того ж вона вдало поєднуватиметься з будь-яким верхнім одягом, теплими шапками та шарфами. Сумки асиметричної форми підійдуть не кожній дівчині. Однак, з такою річчю ви точно привертатимете до себе погляди оточуючих. Достатньо взяти таку сумку і у вашому образі вже буде яскравий акцент. Сумки-коробки нагадують клатчі. Вони відмінно підходять під будь-який образ як повсякденний, так і святковий. Це цікавий аксесуар, який буде популярним навесні та влітку 2022 року. Дизайнери активно працюють над створенням яскравих принтів для нових моделей, які поєднуються з барвистими елементами гардеробу. Плетені сумки – це теж літній тренд, який повернувся з моди минулих років. Такі сумки поєднуються навіть із купальниками, тому дівчата часто беруть цей аксесуар із собою у відпустку. Ці сумки досить місткі. З ними зручно ходити як за покупками, так і на пікнік. Маленькі плетені моделі через плече чудово поєднуються з легкими літніми сарафанами та шортами. Раніше повідомлялося, які модні головні убори на зиму 2022 року можна носити замість шапки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ