Котлети з курячого м'яса виходять дієтичними та нежирними. Якщо вам хочеться дещо урізноманітнити звичний смак цієї страви, тоді спробуйте додати в котлети кілька інгредієнтів. Звичайна страва перетвориться на ресторанний шедевр. Подавати такі котлети можна під будь-який гарнір.
До складу пікантних котлет входить кисломолочний сир, а панірування готується зі звичайних кукурудзяних пластівців. Зовні такі котлети нагадують "котлети по-київськи", тільки замість вершкового масла всередину таких котлет кладеться сир.
Курячі котлети в паніровці
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 штуки;
- яйце – 1 штука;
- кисломолочний сир – 100 г;
- кріп - за смаком;
- борошно – для панірування;
- кукурудзяні пластівці без цукру - для панірування;
- сіль, спеції.
На край кожного філе викладіть чайну ложку сиру, рубану зелень і заверніть філе в рулетик. З двох філе вийде чотири котлети.
Для панірування візьміть борошно, збийте його з яйцем. У кукурудзяні пластівці без цукру додайте трохи солі та спецій.
Курячі котлетки обваляйте спочатку у борошні, потім у паніруванні з пластівців.
Викладіть котлети на лист, застелений пергаментом. Випікайте котлети за температури 180 градусів 45-50 хвилин.
Смачного!
Раніше повідомлялося, навіщо у фарш для котлет потрібно додавати трохи сметани.