Який секретний інгредієнт потрібно додати до сирників, щоб вони вийшли повітряними та пишними

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники - ідеальна страва на сніданок, однак приготувати їх смачними вдається не всім з першого разу. Щоб сирники вийшли ніжнішими, їх потрібно запікати в духовці. А ще важливо не переборщити з борошном і додати в сирники трохи розпушувача. Поліпшити смак страви зможуть й інші інгредієнти.

Який секретний інгредієнт потрібно додати до сирників, щоб вони вийшли повітряними та пишними - today.ua

Так, досвідчені господині додають у сирну основу для сирників трохи олії. Цей інгредієнт додасть сирникам рум'яності та пишності. А ще вони не підгорятимуть.

Співвідношення інгредієнтів у рецепті сирників відіграє важливу роль. Якщо ви дотримуватиметеся всіх пропорцій, то ваші сирники точно вийдуть ідеальними.

Викладіть у глибоку ємність 200 г сиру. Краще пропустити сир через сито, якщо він рідкий. Для сирників потрібно брати сир не надто жирний і не надто рідкий. Магазинний сир на сирники краще відразу купувати жирністю трохи більше 5%. Який секретний інгредієнт потрібно додати до сирників, щоб вони вийшли повітряними та пишними Далі сир потрібно трохи посолити і додати столову ложку звичайного і ванільного цукру, а потім - збите яйце.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Українських біженців у Німеччині закликали виїхати до Польщі: в країні виник гострий дефіцит місць

Сир із яйцями ретельно перемішується, після чого до них додається дві столові ложки просіяного борошна. Потім додаємо пару ложок олії.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Тепер із сирної маси можна формувати сирники. Сирники потрібно смажити в паніровці, інакше не утвориться скоринка. Для панірування можна використовувати муку, вівсяні пластівці, кунжут.

Раніше повідомлялося, чому сирники іноді виходять сирими всередині, а зовні підгоряють.