Today.ua

Яскраві ідеї манікюру на весну 2021: у тренді лаванда і пурпур

Манікюр навесні 2021 року має бути яскравим. Одним з найбільш трендових кольорів сезону буде фіолетовий. Досить підібрати для себе правильний тон і ваші нігті будуть блищати на сонці і піднімати вам настрій. У палітрі фіолетових відтінків пропонуємо обрати найбільш вдалий і підібрати дизайн манікюру під свій стиль.

Темно-пурпурний манікюр

У цьому відтінку лаку для нігтів є свій особливий шарм. На сонці лак фіолетовий, при поганому освітленні - практично чорний. Темний відтінок фіолетового підійде під будь-який колір шкіри. Не обов'язково наносити на нігті додатковий дизайн, адже сам по собі такий манікюр стане родзинкою вашого образу.

Сіро-фіолетовий манікюр

Цей мінімалістичний колір доповнить будь-який повсякденний образ. Сіро-фіолетовий манікюр можна прикрасити будь-якими елементами декору і вам не потрібно боятися експериментувати. Навесні саме час спробувати щось нове, і почати можна з манікюру.

Лавандово-сірий манікюр

Сіро-лавандовий відтінок зовні більш сірий, ніж рожевий. Цей ніжний колір підійде на будь-яку форму нігтів і може поєднуватися з золотими і срібними відтінками для додання блиску. Білі орнаменти в такому манікюрі можуть вдало вписуватися в дизайн і виглядати дуже сміливо.

Пурпурний манікюр

Темні відтінки пурпурного можна поєднувати з більш світлими. Такий манікюр буде дійсно святковим і яскравим. Пурпурний лак з голографічними частинками зробить манікюр ще більш помітним і блискітки тільки додадуть вашим нігтям блиску.

Раніше повідомлялося, який варіант чорного манікюру можна підібрати під свої нігті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ