Today.ua

Юрій Горбунов показав подарунок від Каті Осадчої на день народження

Попри те, що Катя Осадча народила раніше терміну, вона дуже швидко приступила до свого звичного життя. Вже на п'ятий день після пологів зірка з'явилася на публіці, будучи поруч з чоловіком на святкуванні Дня Незалежності України та дня народження самого ведучого Юрія Горбунова.

Так, 24 серпня, всі українці відзначали не тільки 30-річчя незалежності рідної країни, але ще і активно вітали успішного українського шоумена Юрія Горбунова з 51-річчям. Оскільки ведучий ділить таке велике свято з цілою країною, потрібно було постаратися, щоб вся увага була прикута до нього. Принаймні, це йому забезпечила дружина.

В особистому акаунті в Інстаграм артист опублікував нове фото, на якому постав оточений кульками ніжно-жовтого, блакитного і синього відтінків. В руках Юрій Горбунов тримає подарунок від Каті Осадчої - святковий торт. Частування прикрашає напис "Горбунов +2", їстівні кульки, макаруни і синій ведмедик. Деякі фанати вирішили, що напис на торті демонструє, що шоумен став батьком вдруге, або ж, що вона робить натяк на ім'я молодшого сина, наприклад, Юрій Юрійович. А хтось, побачивши ведмедика на торті, припустив, що хлопчика назвали Михайлом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучій (@gorbunovyuriy)

"Свято продовжується!!" - підписав публікацію шоумен.

Шанувальники приєдналися до поздоровлень і залишили масу захоплених коментарів.

"Бажаємо ще й донечку", "Ну ваще вогонь", "Щасливий тато", "Це тільки початок! Ви молодці! Відмінні дітки у прекрасних батьків", "Мишком, напевно, назвали", "Вітаю !!!! Нехай Боженька оберігає і допомагає Вашій родині !!!!! А синочок радує і балує Вас своїми емоціями і талантами!" - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Катя Осадча без макіяжу і зачіски вперше вийшла в світ після народження третьої дитини через 5 днів після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ