Today.ua

Юрій Горбунов влаштував пишну вечірку для Каті Осадчої напередодні пологів

Катя Осадча та Юрій Горбунов скоро вдруге стануть батьками. Перед народженням дитини батько сімейства влаштував вечірку baby shower, на якій традиційно пара оголошує близьким і друзями стать майбутньої дитини. Святкування відбулося 14 серпня у дворі приватного будинку Осадчої і Горбунова.

Катя Осадча готується вже до своїх третіх пологів. Днями вона з чоловіком сходила на чергове УЗД перед пологами, однак, стать дитини пара досі тримає в секреті.

На baby shower Юрій Горбунов запросив кумів - Настю Каменських з Потапом, та найближчих подруг телеведучої.

Шоумен підготував красиву фотозони з помаранчевими і зеленими кульками різних розмірів і квітами, а також кілька локацій для відпочинку. Гості плели вінки з квітів і насолоджувалися смаколиками. Розважали гостей музиканти, які наживо грали ліричні пісні. Катя Осадча на святі сяяла в довгій ніжній сукніз квітковим принтом. На голові у неї був вінок з квітів, волосся було зібране в пучок ззаду. На обличчі телеведуча зробила макіяж, підкресливши очі коричневими тінями, а губи - блискучою рожевою помадою. Майбутня мама буквально світилася від щастя, вона із задоволенням фотографувалася з гостями і навіть танцювала. Декор і десерти були виконані в золотих тонах, тому здогадатися стать дитини гості і фанати не можуть. Мабуть, Горбунов з Осадчою вирішили потягнути інтригу і розповісти, хто у них народиться, вже після пологів. Раніше Катя Осадча опублікувала фото з молодшим сином Іваном та повідомила, що готується до пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ