Today.ua

Зачіски на Хелловін 2021 для різних типів волосся, які можна зробити своїми руками

Підготовка до Хелловін 2021 йде повним ходом. У ніч із 31 жовтня на 1 листопада фанати свята в усьому світі перевтілюватимуться на магів і чарівників, прикрашатимуть інтер'єр павутиною, надгробними плитами, скелетами та іншими штуками, які вселяють страх. Атрибутом святкового образу є не лише вбрання, а й зачіска. Пропонуємо до вашої уваги кілька трендових зачісок на Хелловін, які будуть актуальні найближчої ночі.

Як правило, дівчата копіюють образи голлівудських зірок із фільмів чи серіалів, створюючи свій святковий образ.

Зачіски у стилі ляльки Барбі

Один із варіантів - нарядитися на Хелловін як справжня Барбі. Головним елементом образу є гладкий, високий хвіст із підкрученими кінчиками. Зверніть увагу на образ Аріани Гранде. Співачка успішно експлуатує образ улюбленої ляльки дитинства, який ви можете повторити на Хелловін 2021 року.

Пучок як у Одрі Хепберн

Повторити зачіску Одрі Хепберн із "Сніданку у Тіффані" буде не складно. Власниці довгого волосся можуть зробити таку зачіску на Хелловін 2021. Зав'яжіть хвіст прямо на маківці, кінчики перемістіть вперед і закріпіть гумкою. Півколо, яке вийшло, розподіліть і закріпіть невидимками так, щоб воно пишно виглядало. Зверху приколюємо тіару, а можна обійтися і без неї.

Чорно-білі пасма Круелли де Вілль

Ефектне високе укладання диснеївської лиходійки Круелли в стилі королеви Марії-Антуанетти не втрачає своєї популярності. Щоб створити схожий образ, можна або купити перуку або пофарбувати половину волосся в білий, а половину - в чорний колір. Для цього краще використовувати бальзам, що тонує, який потім легко можна буде змити без шкоди для волосся. Підкрутіть кінчики волосся і зробіть легке начісування. Ваша зачіска на Хелловін готова. Раніше повідомлялося, які п'ять зачісок старять своїх власниць щонайменше на 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ