Today.ua

Жіночі стрижки для круглого обличчя, які будуть популярними у 2022 році

Кожному типу обличчя підходять різні зачіски. Дівчатам з круглим обличчям найбільше підійдуть багатошарові асиметричні зачіски з вертикальними лініями, які прикриватимуть щоки та вилиці. Усі, хто соромляться своїх пухких щічок, повинні знати, що правильно підібрана зачіска допоможе їх приховати.

Комусь пасує тільки довге волосся, а хтось божеволіє від коротких стрижок. Але якщо у дівчини кругле обличчя, то тут варто звертати увагу не лише на її уподобання, а й на тип зовнішності.

Ідеальна зачіска для круглого обличчя - це та, яка підкреслить переваги зовнішності та зробить форму обличчя більш виразною. І стрижки, і чубчики для круглолицих дівчат мають бути асиметричними. Хвилясті укладання - найвдаліший варіант для дівчат із таким типом обличчя. При цьому легкі кучері завжди додають образу жіночності та ніжності.

Об'ємні укладання та зачіски теж виглядають виграшно на круглому обличчі. Легке начісування зробить овал обличчя візуально більш витягнутим, що наблизить його до ідеальної форми. А ось рівних об'ємних зачісок круглолицим дівчатам всіляко треба уникати. Вони зроблять обличчя ще круглішим і обтяжують його. Рівний проділ теж не підходить дівчатам із круглим обличчям. Краще носити пробір набік — це надає зачісці об'єму і виглядає стильніше.

Раніше повідомлялося, що стрижка-восьминіг для довгого волосся стала трендовою зачіскою 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ