Today.ua

Алла Пугачова зізналася, що не хоче старіти: “Хочу жити, як птахи співають“

Алла Пугачова впевнена, що їй ще не час старіти, і якщо хочеш, то можеш в будь-якому віці співати, як в юності. Про це Примадонна заявила на своїй сторінці в Instagram.

Алла Борисівна опублікувала фото, якому вже кілька років. На знімку вона позує в яскраво-рожевій сукні, в якій виглядає як справжня принцеса. Пугачова дійсно виглядає молодше свого віку, але як кажуть її ж фанати "скільки не старайся, все одно роки беруть своє".

"Мені кажуть, що в 37 років можна співати так, як в 17. Але чому? А якщо я не хочу ставати старше? Я не хочу себе переробляти, підлаштовуватися під "правила "- це ж не правила вуличного руху! Я ж нікому не заважаю, я просто не хочу зраджувати своїй суті, своїй мрії. Хочу жити, як птахи співають, природним, ніким не нав'язаним мені життям ", - зазначила Пугачова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Алла Пугачова (@allapugachevaandherfamily)

Думки підписники з приводу висловлювання Алли Пугачової щодо її віку розділилися. Деякі згодні, що співати можна і в 70, але різниця між 37 і 70 величезна.

"Браввая старенька. Це навіть прикольно. А чому заздрити? Все вже можна знімати на ніч і зуби і волосся на перуку. Чим там ще. А як молодий чоловік!", "Хоч скільки старайся все одно роки беруть своє", "Аллочка, живіть як хочеться, це Ваше життя "," Все правильно сказано, життя одне і не варто її підлаштовувати під думки і правила інших "," Алла Борисівна, вам можна і в 100 років співати ", - написали підписники.

Раніше повідомлялося, що недавнє фото Алли Пугачової без макіяжу викликало шквал емоцій у шанувальників зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ