Today.ua

Американський манікюр 2022: головні тренди та варіанти поєднання з помадою

Американський манікюр не настільки на слуху, як французький, проте цією технікою користуються у всьому світі. Її головна особливість у тому, щоб колір лаку для нігтів поєднувався із кольором помади на губах. Цей тренд популярний ще з 2000-х, але в 2022 році він стане ще затребуванішим.

Палітра американського манікюру здебільшого обмежується нюдовими, червоними та — набагато рідше — темними винними відтінками. Саме ці відтінки помад є найпопулярнішими серед жінок різного віку.

Оскільки американки завжди намагалися поєднувати жіночність і практичність у своєму зовнішньому вигляді, то форму і довжину нігтів вони вибирають відповідну. Овальні нігті середньої довжини не заважають виконувати домашні справи і водночас це оптимальна довжина для манікюру до офісу.

Не всі жінки цілими днями ходять із помадою на губах. Саме тому безбарвний або світло-нюдовий манікюр має місце на палітрі кольорів. Матовий ефект також вітається як у манікюрі, так і в асортименті помад.

У манікюрі 2022 стильно виглядатимуть кілька варіантів відтінків однієї палітри, які поєднуються між собою.

Розбавити нюдову бежеву колірну гаму можна темним акцентом. В американському манікюрі це можна, якщо чотири нігтики на руці будуть бордовими, а один білим, або навпаки.

Американський манікюр повинен зберігати свій стиль і наголошувати на індивідуальності своєї власниці.

Раніше повідомлялося про антитренди манікюру в 2022 році, про які варто знати модницям у всьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ