Today.ua

Анна Богдан відповіла, що думає про таємне листування “Холостяка“ з Лесею Нікітюк

Переможниця проєкту "Холостяк" Анна Богдан прокоментувала скандальну переписку Михайла Заливака з телеведучою Лесею Нікітюк, яку нещодавно "злили" у мережу.

Шахраї зламали сторінку Нікітюк в Instagram й показали всі таємні переписки. Однією з них була переписка з "Холостяком". Чоловік написав Лесі, що помилився у своєму виборі, говорячи про стосунки з Анною, і начебто натякнув, що йому подобається саме Леся.

Більшість звичайно зрозуміли, що це був жарт. І у Михайла, і у Лесі, почуття гумору не займати, і їх спілкування без жартів не обходиться.

Натомість обраницю "Холостяка" Анну Богдан фанати засипали питаннями про цей інцидент. Дівчина прокоментувала скандальну переписку свого коханого, заявивши, що сприйняла її як жарт, а як інакше.

Богдан відповіла, що у неї немає причин ображатися на Михайла, адже вона розуміє усі його жарти. Своїм підписникам і заздрісникам обраниця “Холостяка” побажала  добра та взаємного кохання.

"Друзі, я дуже рада що ми з Мішею двоє адекватних і усвідомлених людей, які розуміють жарти і в загальному гумор", - написала Анна Богдан в Instagram-Stories.

Раніше повідомлялося, що хакер, який зламав сторінку Лесі Нікітюк в Instagram, також опублікував деталі листування ведучої з Максом Барських, в яких вона шле співакові сердечка, називає красунчиком і просить написати для неї пісню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ