Today.ua

Біла сорочка - трендова річ у весняному гардеробі 2022: як вибрати, і з чим носити

Біла сорочка - це базова річ у гардеробі кожної дівчини, яку можна поєднувати з джинсами, спідницями, брюками, будь-яким взуттям та аксесуарами. Навесні 2022 року без білої сорочки вам не обійтися. У тренді будуть класичні оверсайз та сорочки бойфренди.

Біла сорочка має бути в гардеробі як ділової леді, так і жінки домогосподарки. Цю базову річ можна носити з джинсами на прогулянку, зі спідницею-олівцем в офіс або на ділову зустріч.

Носити білу сорочку можна по-різному: розстебнути кілька гудзиків, недбало заправити одну частину в джинси чи штани або зав'язати вузлом – тут ви не обмежені. Ця річ вдало приховуватиме всі недоліки фігури, незважаючи на те, що білий колір нібито повнить. Універсальна біла сорочка ідеально доповнить навіть вечірній гардероб. Якщо ви віддаєте перевагу мінімалізму, то можна комбінувати білу сорочку з класичними брюками та яскравим взуттям. Ваш образ буде не менш яскравим, якщо його доповнити яскравими аксесуарами.

Білу сорочку оверсайз можна одягати з брючними костюмами, що складаються з широких штанів та укорочених жакетів. Вона, на відміну блузи, не зобов'язує одягати підбори. Білі кросівки цілком прийнятний варіант. А ще білу сорочку можна одягнути під сукню або сарафан. Білу сорочку можна брати з собою на відпочинок і використовувати її як накидку на купальник. Місця в валізі вона багато не займе, і носити її можна як з шортами, так і з бікіні, солом'яним капелюхом або яскравою хусткою, пов'язаною як тюрбан. Увечері сорочку можна поєднувати навіть із легкою літньою сукнею, якщо очікуються довгі прогулянки допізна. Раніше повідомлялося, що навесні 2022 року у тренді серед жінок будуть куртки з бахромою зі страз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ