Today.ua

Боб-каре зі скошеними пасмами 2022 – стильна зачіска для будь-якого типу волосся та форми обличчя

Модна стрижка боб-каре у 2022 році залишиться популярною, але не в класичному вигляді. Все частіше модниці у всьому світі обирають варіант зачіски зі скошеними пасмами. Такий боб підходить під будь-яку форму обличчя та тип волосся. Стилісти розповіли про найпопулярніші способи укладання боб-каре під будь-який привід.

Популярність стрижки боб-каре полягає в її простоті та вишуканості. Відмінна риса цієї стрижки - укорочена потилиця, за рахунок чого волосся виходить більш об'ємним, а також у боб-каре робиться рівний зріз від лінії вух до підборіддя, а з боків пасма подовжені.

Для різних типів обличчя підійде свій варіант боб-каре, який підкреслить переваги та приховає недоліки зовнішності. Для витягнутого обличчя ідеально підійде короткий варіант боб-каре. Тоді вся увага буде сконцентрована на обличчі, компенсуючи коротку довжину волосся.

Дівчатам з круглим обличчям необхідно більше об'єму в потиличній частині і менше у скроневій.

Для квадратного обличчя варто обирати видовжене боб-каре, яке дозволить візуально заокруглити грубі лінії. Укладання боб-каре займає лічені хвилини. Стилісти рекомендують укладати волосся відразу після миття голови, надаючи об'єму за допомогою круглої щітки. Залежно від форми обличчя передні пасма зачіски або підкручують усередину, або витягають, щоб вони були рівними та довгими. Можна експериментувати із бічним проділом.

Раніше повідомлялося про варіанти укладання стрижки тоб із кудлатим чубчиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ