Борщ з м'ясом у мультиварці: рецепт швидкої страви на обід

Автор: Лобанова Єлизавета

Борщ готує кожна українська господиня, але на приготування цієї страви йде досить багато часу. Щоб спростити собі задачу, можна спробувати приготувати борщ в мультиварці. Не думайте, що ваш борщ не вийде таким же смачним, як на плиті. Потрібно просто спробувати, і ви самі в цьому переконаєтеся!

Борщ з м'ясом у мультиварці: рецепт швидкої страви на обід - today.ua

Рецепт борщу в мультиварці

Інгредієнти:

  • Свинина на реберцях - 300 г
  • Вода - 2 л
  • Капуста свіжа - 200 г
  • Картопля - 2 шт.
  • Помідори свіжі або в томаті - 2 шт.
  • Буряк - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Масло топлене - 1 ст. л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Цукор - 1 ч. Л.
  • Сік половини лимона
  • Спеції, сіль
  • Зелень

Борщ з м'ясом у мультиварці: рецепт швидкої страви на обідПомийте та очистіть овочі, картоплю поріжте кубиками, моркву і буряк натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть ножем.

Капусту потрібно тонко нашаткувати, помідори нарізати кубиками, часник дрібно подрібнити.

Популярні зараз

Глава ГУР Буданов зробив заяву про ситуацію на фронті: “Є хороша новина і погана“

Кабмін змінить критерій середньої зарплати для бронювання чоловіків від мобілізації

Пенсії будуть мізерними: українців закликали відкладати гроші та працювати до глибокої старості

Мольфар попередив про небезпеку для двох українських міст: “Слід бути готовими до евакуації“

По черзі додавайте в чашу мультиварки цибулю і моркву, попередньо налив на дно трохи масла.

Обсмажуйте овочі в режимі "Жарка" або "Випічка" близько 5 хвилин, помішуючи силіконовою лопаткою. Кришка повинна бути відкритою.

Потім додайте в мультиварку свинячі реберця, помідори і продовжуйте смажити ще 5 хвилин, помішуючи. Викладіть в посуд половину буряка, капусту і картоплю.

Посоліть борщ і налийте в мультиварку гарячу воду з чайника.

Потім включіть режим "Тушкування", і нехай борщ готується під закритою кришкою протягом години.

Другу частину буряка залийте склянкою окропу, додайте лимонний сік, трохи цукру і доведіть до кипіння.

В готовий борщ додайте проціджений буряковий сік, щоб страва мала насичений колір. У самому кінці приготування також додаються приправи, часник і зелень.

Коли додасте ці інгредієнти, переведіть мультиварку в режим "Підігрів" і залиште ще на 10 хвилин.

Борщ готовий. Залишилося відокремити м'ясо від кісток, покласти їх в борщ, і подавати страву зі сметаною.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, у чому секрет насиченого смаку і кольору борщу, і як потрібно готувати інгредієнти для цієї страви.