Пельмені з м'ясним фаршем - це одна з найпопулярніших страв, яку можна приготувати вдома на обід або вечерю, якщо у вас немає часу стояти біля плити. Потрібно лише дістати пельмені з морозилки та кинути їх у підсолену воду. Через п'ять хвилин ви можете сідати за стіл.
Однак у приготуванні найпопулярнішої страви студентів та холостяків є деякі нюанси. Іноді пельмені при варінні злипаються або навпаки розпадаються. Щоб цього не сталося, досвідчені кулінари радять не кидати у киплячу воду пельмені з морозилки.
Заморожені пельмені відносно сухі та не пластичні, тому в окропі вони просто лопаються та злипаються. Потрібно кидати пельмені не в окріп, а просто гарячу воду.
Якщо ви розбавили окроп холодною водою, тоді врахуйте, що варити пельмені доведеться довше. Однак, краще почекати, але з'їсти смачні пельмені, ніж збирати в каструлі окремо фарш та тісто.
Ще один спосіб, який допоможе зберегти пельмені цілими під час варіння - це замочити їх у воді на кілька хвилин, щоб підігнати до кімнатної температури. Тісто вбере трохи води, що підвищить його пластичність, і тоді при варінні пельмені не лопнуть.
Раніше повідомлялося, які інгредієнти потрібно додати до фаршу для пельменів для соковитості, якщо ви готуєте їх самостійно.