Для чого до сирників додавати рис: досвідчені господині поділилися простим секретом

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники - одна з найкорисніших страв, яку можна їсти на сніданок. Щоб зробити цю страву більш ситною, до неї додають сухофрукти, шоколад, вівсяні пластівці, а також іноді рис. Не всі господині знають, наскільки сирники виходять смачнішими, якщо готувати їх на рисовому борошні, або змішати сир з відвареним рисом.

Для чого до сирників додавати рис: досвідчені господині поділилися простим секретом - today.ua

Сирники з рисом

Інгредієнти:

  • сир - 500г;
  • рис – 2 ст. ложки;
  • яйце – 1 штука;
  • крохмаль – 1 ст. ложка;
  • борошно - 2 ст. ложки;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • розпушувач тіста;
  • ванілін;
  • рослинна олія.

Для чого до сирників додавати рис: досвідчені господині поділилися простим секретом Рис відварюємо до напівготовності та промиваємо. Сир протираємо через сито, щоб сирники вийшли повітряними. Перемішуємо два інгредієнти.

Якщо сир буде вологим, то сирники можуть втратити форму під час смаження. Тому вибирайте максимально сухий сир. Він має бути і не рідким, і не жирним. Найкраще для сирників підійде магазинний сир жирністю трохи більше 5%.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Яйце збиваємо з ваніліном, крохмалем, цукром та розпушувачем. Додаємо борошно та ретельно перемішуємо тісто для сирників.

Після цього додаємо рисово-сирну масу і знову перемішуємо всі інгредієнти.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Формуємо сирники. Щоб сирники добре пропеклися, але не підгоріли, їх треба жарити під кришкою на середньому вогні. До появи першої скоринки смажимо без кришки, а потім потрібно перевернути сирники, зменшити вогонь і готувати під кришкою до готовності.

Раніше повідомлялося, скільки яєць потрібно додати до сирників, щоб вони тримали форму і не прилипали до сковорідки.

Головне