Today.ua

“Добра мачуха“: Дружина Володимира Остапчука весело провела час з його дітьми на прогулянці

Володимир Остапчук та його друга дружина Христина Горняк вирушили на веселу спільну прогулянку. Дивно, що колишня дружина ведучого не спробувала їм перешкодити.

В особистому акаунті в Інстаграм успішний український ведучий опублікував відео з відвідин торгового центру в Києві, де сім'я відмінно провела час. Володимир Остапчук, як і Христина, активно веде мікроблог. Попри те, що він і вона постійно стикаються з критикою, закохані не перестають тримати контакт з шанувальниками.

В кадрі Володимир Остапчук показав, як його дружина веде за руки його дітей від першого шлюбу. Мабуть, пройшов суд про опіку, оскільки до цього ведучий бачився з сином тільки в садку, а з дочкою тільки в школі. Колишня дружина не давала йому дітей, а шоумен не хотів їх травмувати, забираючи силою.

Сім'я прогулялася по ТРЦ і навіть пограла в автомати, вигравши кілька квитків, які можна обміняти на призи. Христина Горняк дуже часто стикається з хейтерами, які звинувачують її в тому, що вона зруйнувала сім'ю Остапчука. Річ у тому, що не встиг ведучий розлучитися, як тут же одружився з нотаріусом. З огляду на те, що розлучення було досить скандальним, не складно уявити, що в ньому була замішана інша жінка і зрада.

"Якщо відпустила з нами дітей, значить, не проти. У нас серйозні стосунки з Христиною. І з Оленою я поговорив про те, що рано чи пізно доведеться в це присвятити дитину", - зазначив одного разу Володимир Остапчук, щодо думки своєї колишньої дружини по приводу того, що з їх спільними дітьми спілкується його нова подруга.

Нагадаємо, Володимир Остапчук зізнався, що заробив на шоу "Маска" більше, ніж на "Євробаченні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ